четвер, 16 березня 2023 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

16 березня - день відкритих дверей у ВХПУ №19 смт. Гриців для учнів ЗЗСО Грицівської ОТГ. Профорієнтаційний виступ "Вибір професії - вибір №1".







четвер, 2 березня 2023 р.

СЕМІНАР "ПРОФІЛАКТИКА ВИНИКНЕННЯ ДЕСТРУКТИВНИХ ПСИХОЛОГІЧНИХ СТАНІВ У УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ



Вчора, 02 березня, відвідала обласний семінар для фахівців психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області на тему "Профілактика виникнення деструктивних психологічних станів у учасників освітнього процесу в умовах війни" у ВПУ 36 с. Балин.

Тренінг від тренерки Академії професійного розвитку Тетяною Архіпович «Зміцнення ресурсів особистості та колективу задля розвитку закладу освіти» допоміг вдосконалити навички командної роботи та міжособистісного спілкування.

Цікавим досвідом була презентація «Візитка психолога» практичного психолога ВПУ №36 с.Балин Анжели Фурман та тренінгове заняття «Намалюю в душі сонце..».





середу, 1 березня 2023 р.

«ПРОБЛЕМИ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ





 

Сьогодні 01.03.2023 року взяла участь в засіданні круглого столу за темою «Проблеми запровадження інклюзивної освіти у закладах професійної освіти Хмельницької області».
Участь у заході взяли представники Департаменту освіти та науки Хмельницької облдержадміністрації; НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області; Житомирського 

професійного ліцею Житомирської обласної ради; Інституту професійної освіти НАПН України; Вищого художнього професійного училища №19 смт. Гриців; Грицівського відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму; громадської організації Фонд сталого розвитку «Стара Волинь»; керівники, практичні психологи і соціальні педагоги ЗПО Хмельницької області.


вівторок, 28 лютого 2023 р.

ДЕНЬ КРАВЦЯ







 

 презентація професії “Кравець” від Таміли СКРИПАК (викладач спецдисциплін);
– виставка комплексно-методичного забезпечення та готових виробів від Галини ПРОКОПЧУК (майстер виробничого навчання);
– конкурс з пошиття постільної білизни
 презентація професії “Кравець” від Таміли СКРИПАК (викладач спецдисциплін);

– виставка комплексно-методичного забезпечення та готових виробів від Галини ПРОКОПЧУК (майстер виробничого навчання);

– конкурс з пошиття постільної білизни  

середу, 22 лютого 2023 р.

ПРАКТИЧНИЙ ВЕБІНАР ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНИЇ СЛУЖБИ

 

Практичний вебінар для працівників психологічної служби закладів освіти з вдосконалення навичок подолання стресу. Майстер-клас Наталії Яковенко, експектки Всесвітньої організації охорони здоров'я "Огляд основних технік самодопомоги з доведеною ефективністю" був дуже змістовним та корисним.


вівторок, 21 лютого 2023 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

 






21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Свято було запроваджено у листопаді 1999 року ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

“Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Українці це знову виборюють зі зброєю в руках. За українську мову, національну ідентичність та право бути господарями на своїй землі гинуть кращі сини та доньки країни” – уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь. 

Здобувачі освіти ВХПУ №19 смт. Гриців доєдналися до міжобласного марафону “Нас єднає мова”. На завершення прозвучали уривки творів відомих українських поетів:
– “Лілея” Тараса Шевченка (читала Софія СВІСТАК, здобувачка групи №3
– “Заповіт” Тараса Шевченка (читала Марина ДЕМБІЦЬКА, здобувачка групи №4

Всеукраїнський вебінар психологічної служби





Участь у всеукраїнському вебінарі «Удосконалення діяльності фахівців психологічної служби» для забезпечення ментального здоров’я учасників освітнього процесу під час військової агресії рф.

1. Принципи організації психосоціальної підтримки та психологічної допомоги у сфері освіти України.

2. Актуальні проблеми функціонування психологічної служби у сфері освіти та шляхи їх вирішення.

пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

День спонтанного прояву доброти






 ☀️День спонтанного прояву доброти — це чудова нагода ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.


☀️Щиро віримо та сподіваємось, що спонтанні прояви доброти стануть Вашою щоденною звичкою, а це обов`язково допоможе зробити світ добрим, світлим, приємним!


☀️День спонтанного прояву доброти в Вище Художнє Професійне Училище N19 смт. Гриців разом з практичним психологом — Мар’яною ЗАХАРЕЦЬ


#Random_Acts_of_Kindness_Day

четвер, 16 лютого 2023 р.

💙💛ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!💙💛

 




💙💛ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!💙💛

  🇺🇦Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й навіки.

 Тільки  разом ми сильні, бо наша сила - у єдності. Разом із спільними зусиллями - до Перемоги!💙💛

    ✨ «Ми - єдині, а отже,не здоланні!»💙💛

#ДеньЄднання#УкраїнаЄдина2023

пʼятницю, 3 лютого 2023 р.

СЕМІНАР З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ «ВИСТОЇМО»

 🔷Війна є важким випробуванням для кожного. У цей непростий час нас постійно переслідують втома, тривога, смуток, роздратування…








🔷Сам процес переживання не вирішує того, що відбувається у реальності, лише забирає дорогоцінні ресурси та енергію. 

🔷Семінар з елементами тренінгу «Вистоїмо!» від психологічної служби Вище Художнє Професійне Училище N19 смт. Гриців - про те, як взяти під контроль ваші тривожні стани.

🔷Вистоїмо! перемога 🇺🇦 близько!


пʼятницю, 13 січня 2023 р.

Андріївські вечорниці 2023

 Андріївські вечорниці — одна з найцікавіших традицій, що крізь віки дійшла до нашого часу. Не забуваєм шанувати традиції і в ВХПУ-19 Смт Гриців




ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

16 березня - день відкритих дверей у ВХПУ №19 смт. Гриців для учнів ЗЗСО Грицівської ОТГ. Профорієнтаційний виступ "Вибір професії - в...